INDFLYTNING

​Lejemålet er inden indflytning nyistandsat, malet og rengjort.

​Lejemålet overtages senest kl. 12.00 på overtagelsesdagen. 

Der er i forbindelse med lejemålets indgåelse lavet en aftale om indflytningssyn (obligatorisk ifølge Lejeloven). Ved dette indflytningssyn vil lejemålet blive gennemgået af lejer og udlejer, og nøgler til lejemålet vil blive overdraget til lejer.

Det bemærkes, at den første måneds husleje skal være indbetalt, førend nøgle til lejemålet kan udleveres.

Efter indflytning bedes lejer ved lave en liste over evt. fejl og mangler ved lejemålet. Formularen på vores hjemmeside under menupunktet "Formularer" kan med fordel benyttes. Det bemærkes, at mangellisten skal være udlejer i hænde senest 14 dage efter den i lejekontrakten aftalte indflytningsdato.

Lejer vil efterfølgende blive kontaktet for evt. gennemgang af mangellisten, ligesom det nærmere forløb omkring udbedring af evt. mangler aftales.

Mindre mangler eller kosmetiske fejl udbedres ikke nødvendigvis, men oplysning om dette opbevares hos udlejer, således at lejer ikke hæfter for disse ved fraflytning.

Inden indflytning sørger udlejer for aflæsning af lejemålets målere, ligesom vi melder flytning til de respektive forsyningsselskaber til den aftalte indflytningsdato.

Åbningstider

Mandag - fredag: 8.30 - 14.00

Lørdag & søndag: lukket

KBC BOLIG I/S

Gl. Aalborgvej 95

8800 Viborg  

Cookiedeklaration

Kontakt​

Telefon: 86 62 38 22

E-mail: post@kbc-bolig.dk